Grøn lørdag Grønt Rebild

Grøn lørdag Grønt Rebild

SF, Alternativet og Enhedslisten erstatter Black Friday med Grøn lørdag Grønt Rebild. I stedet for at tage ud og bruge en masse penge på at købe unødvendige udsalgsvarer, opfordrer vi til at deltage i vores byttemarked i Stubhuset dagen efter. Så kan du shoppe amok, uden at det koster en krone eller belaster natur, miljø og klima.

Langt de fleste af os svømmer i ting og er fanget i en skadelig brug-og-smid-væk-kultur. Faktisk er Danmark et af de lande i verden, der forbruger allermest per indbygger. Hvis resten af jorden havde et forbrug som vores, ville der være brug for fire jordkloder. Verden tager ganske enkelt skade af vores overforbrug.

Tag det tøj, de sko, de bøger eller det nips med, som du ikke længere har brug for. Vi viser, hvordan du fordeler tingene i Stubhusets store sal, og derefter kan du snuppe de ting med hjem, som du har lyst til.

Et byttemarked er en hyggelig, social og miljøvenlig begivenhed. Vi håber, du har lyst til at blive hængende og deltage i vores grønne valgmøde, hvor du kan udspørge byrådskandidater fra Dansk Folkeparti, Radikale, Den Sociale Fællesliste, Konservative, Socialdemokratiet, Enhedslisten, SF og Alternativet om deres visioner for natur, miljø og klima i Rebild kommune.

Slagordet for byttemarkeder er: ”Gi’ hvad du har, og ta’ hvad du skal bruge”

Vel mødt til byttemarked med efterfølgende valgmøde med fokus på, hvordan vi gør Rebild grønnere.

Arr. Enhedslisten, SF og Alternativet i Rebild kommune